Söker hem

Sindy är liten kattfröken på snart 5 månader. Hon är av en underbar natur med mycket bus i kroppen men är ändå väldigt försiktig med tänder och klor. Sindy kommer att smälta bra in i alla former av familjer, från ett stilla hem till en brokig familjeskara. Hon skulle verkligen må bra av att få flytta nu när hon jobbar så hårt på att knyta an till människor. Hon är såklart rumsren och har hitintills varit innekatt.

Vi är två små jättefina,som ni ser kattungar och vår fina mamma .Vi har blivit omhändertagna från att ha bott i misär på en plats där ingen katt bör växa upp .Vi är nu veterinärundersökta ,vaccinerade och klara till nästa vaccination. Vi är 12 veckor nu. Helt sociala,snälla och busiga. Nu söker vi egna permanenta hem hos en stor och trygg djurvän. Vi finns i Falun i Dalarna. Vår fina jourmatte har hämtat oss i Hälsingland för hon ville hjälpa oss till bra liv.

Någon som kan hjälpa mig och min kattpojke till ett tryggt och bra hem ! Vi finns i Begsjö !
Mamma Smulan 4 år.Sonen Simba 7 månader. Är helt sociala.Kommer att vaccineras,kastreras och märkas så fort dom får ett nytt hem !

www.skyggakatten.se. Bg:0735-5035.swish:1235708052. Tel :070 9219500

Bilden kan innehålla: katt och inomhus
Bilden kan innehålla: katt

 

 

Någon som kan hjälpa mig till ett fortsatt bra liv ?

. Han heter Gizmo, är kastrerad och chippad. Han är en fullständigt frisk katt, lekfull och kärvänlig, hans enda problem är att han är stresskänslig. hemmet han är i nu är tyvärr inte lämplig då en hona vägrar acceptera honom och försöker jaga bort honom så fort man vänder bort blicken. Så han behöver flytta snarast.
Gizmo skulle trivas bäst som en ensamkatt i ett lugnt hem, förmodligen som innekatt.

Los, Ljusdals kommun, Gävleborgs län.
Skulle bli väldigt tacksam för hjälp.

www.skygga katten .se Bg:0735-5035-swish :1235708052
Tel:070 9219500

Bilden kan innehålla: tabell, vardagsrum, hund och inomhus

Jag heter Orvar .har fått hjälp komma inomhus.hade ont i mitt ena ben förut och haltade då jag blev omhändertagen,har varit med om någon olycka. Men efter några veterinärbesök är jag nu frisk och kutar runt på alla mina fyra. Har blivit vaccinerad,kastrerad och chipsmärkt. Är helt social och hur kelig som helst,och jättesnäll. Jag finns ovanför Ljusdal.

 

Freya ! och Kurt fins i Kramfors !

Freya & Kurt är snart 14 månader ( födda 1 augusti 2017) Kastrerade , öronmärkta, vaccinerade. Freya är även chipmärkt ..
Lite avvaktande mot ny människor tycker dock det är spännande med besök .
Vill flytta tillsammans. 
Freya älskar att sitta i knät o kela .
Kurt vill gärna ligga och sova bredvid en men tycker inte om att bli lyft.
Båda två är väldigt nyfikna o busiga.

 

 

 

 

 

Smulan och Sia är syskon med Siv.

Jag heter Jack! Har blivit omhändertagen efter att bott ute i flera år! Har nu blivit ompysslad och ser mycket friskare ut än då jag blev intagen. Är nu vaccinerad,kastrerad och ID-märkt. Finns i Forsa ! Mellan 6-7 månader gammal.
Jag pratar väldigt mycket och älskar att hoppa upp i knät och trycka ansikte mot ansikte. Kurrar så fort man klappar mig och är väldigt busig. Behöver ett hem där jag får vara ensam katt. Är ganska säker på att jag skulle försvinna från hemmet om jag placerades med en annan katt. Älskar tonfisk och korv! Han behöver nog få vara inne en tid innan man släpper ut honom. Fantastisk gosig och fin katt med en stor personlighet.

Bilden kan innehålla: katt
Bilden kan innehålla: katt

 

 

 

 

 

 

Tre sötnosar blir nu 12 veckor ,VECKA 30 och söker egna trygga,kärleksfulla hem. Vi finns i Kramfors! Gissa om vi är förväntansfulla ! . Ni ser våra namn på bilderna !

Den Skygga Kattens Hemsidas foto.
Den Skygga Kattens Hemsidas foto.
Den Skygga Kattens Hemsidas foto.

 

 

 

Simba är en lugn men blyg herre. Han gick hemlös i flera år med stora tovor på ryggen. Vi tog in honom och veterinärundersökte, kastrerade, vaccinerade, märkte och rakade bort de stora tovorna på ryggen. Veterinären sa de trodde han var runt 7-8 år. Han har början på kristallbildning i urinet och behöver äta specialfoder. Simba är en otroligt kelig katt men skulle föredra att vara ensam utan andra katter i huset. Så småningom tror vi Simba kommer vilja gå ut (men bara när han är redo för det) så ett hem med möjlighet till utevistelse är att föredra. Han finns hos jourmatte i centrala Ljusdal så finns intresse för Simba är man välkommen att hälsa på honom. är försäkrad.

Sienna är en kattflicka på c:a 2 år. Hon är född där ute  och kallades vildkatt, men efter att ha fått hjälp och fått komma inomhus med mat och värme ,så har hon blivit mer och mer social. Nu får man tom klappa henne. Hon  har också blivit vaccinerad,kastrerad och märkt. Finns i Kilafors.

Jag har blivit omhändertagen från en bondgård. Är en kattpojke och dom dom kallar mig Lillen. Jag behöver dig, vill du öppna ditt hem för mig?!