Söker hem

www.skygga katten .se Bg:0735-5035-swish :1235708052

Tel:070 9219500

Moa är en mycket trygg och gosig liten kattdam,hon är 8 år .Finns i Iggesund. Hon söker ett lugnt och stilla hem. Är inte van hundar eller barn. Har bott med andra katter.

 

Lisa och Stina är två kattfröknar som nu söker eget hem.
Vill gärna vara tillsammans !
Dom är sociala och gosiga med jourhemmet, springer och gömmer sig om det folk, men annars går det bra. Dom är nu vaccinerade,kastrerade,chippade , 8 månader och helt klara inför sitt nya hem hos dig som vill öppna din dörr och ditt hjärta för dem.Vi finns i Färila i vintervackra Häsingland.

 

Gonso är en kattpojke på 6 månader nu. Han söker ett eget hem.Finns i Bollnäs.

Wilda till vänster och Plutten till höger ! Söker ett eget tryggt hem,gärna där dom får vara tillsammans, då dom är lite försiktiga av sig och har mycket trygghet av varandra. Wilda är den som är mest försiktig.Plutten kan komma fram och vilja gosa,men det ska vara på hans villkor. Finns i Gävle.

 

Freya ! och Kurt fins i Kramfors !

Freya & Kurt är snart 14 månader ( födda 1 augusti 2017) Kastrerade , öronmärkta, vaccinerade. Freya är även chipmärkt ..
Lite avvaktande mot ny människor tycker dock det är spännande med besök .
Vill flytta tillsammans. 
Freya älskar att sitta i knät o kela .
Kurt vill gärna ligga och sova bredvid en men tycker inte om att bli lyft.
Båda två är väldigt nyfikna o busiga.

 

 

 

 

 

Bilden kan innehålla: katt
Bilden kan innehålla: katt

 

 

 

 

 

 

Tre sötnosar blir nu 12 veckor ,VECKA 30 och söker egna trygga,kärleksfulla hem. Vi finns i Kramfors! Gissa om vi är förväntansfulla ! . Ni ser våra namn på bilderna !

Den Skygga Kattens Hemsidas foto.
Den Skygga Kattens Hemsidas foto.
Den Skygga Kattens Hemsidas foto.

 

 

 

 

 

 

 

Sienna är en kattflicka på c:a 2 år. Hon är född där ute  och kallades vildkatt, men efter att ha fått hjälp och fått komma inomhus med mat och värme ,så har hon blivit mer och mer social. Nu får man tom klappa henne. Hon  har också blivit vaccinerad,kastrerad och märkt. Finns i Kilafors.

Jag har blivit omhändertagen från en bondgård. Är en kattpojke och dom dom kallar mig Lillen. Jag behöver dig, vill du öppna ditt hem för mig?!