Stöd oss

vi-behover-din-hjalp-2

Bli medlem! Som medlem stöder du oss vårt arbete i Djurskyddet Skygga Katten. Betala in 250 kr  i helårsavgift. Vi är medlem i Djurskyddet Sverige och betalar in 100 kr av din medlemsavgift till dem. Du får Djurskyddet Sveriges tidning en gång i kvartalet och är välkommen till årsmöten samt får rätt att lämna in motioner till styrelsen.

Bli försäkringsfadder! Du kan också välja  bli  fadder som privatperson eller företag till någon av de katter som är i jourhem genom att betala in en valfri summa varje månad. Vi anger då era namn bland våra sponsorer om ni själva vill.

Eller bara ge en gåva, katterna behöver all hjälp de kan få.

Varför inte byta ut en födelsdagspresent mot ett gåvobrev? Då hjälper du oss hjälpa en hemlös katt till ett tryggt och kärleksfullt hem.

Du hjälper oss också genom att handla via Sponsorhuset då du kan skänka vissa procent av dina inköp (beroende på butik) till oss.

Ge en valfri summa som minnesgåva för att hedra någon som gått bort. Vi skickar ett Minnesbladet till begravningsbyrån, närmast anhörig eller till dig själv. Minnesbladet visar att du gett gåvan till minne av den avlidne. Betala in en valfri summa till vårt bankgiro eller via Swish och sänd ett mail till l.trempenau@telia.com och ange den avlidnes namn, begravningsbyråns eller närmast anhörigs namn och adress samt datum för begravningen. Ange ditt namn och adress samt valfri text till minnesbladet.

Vi tar även tacksamt emot kattsand, transportburar, klösmöbler, leksaker, torrfoder och burkmat och allt som våra katter behöver.

Vi söker ständigt jourhem, volontärer och permanenta hem! Om du vill öppna ditt hjärta och hem för någon av våra skyddslingar så hör av dig till oss.

Stöd oss med transporter till veterinär, jourhem med mera, vi är alltid i behov av bilar och chaufförer.

Vi tar gärna emot saker till våra till våra loppisar! Allt är av intresse, men vi har inte möjlighet att ta emot möbler eller stora saker på grund av transport- och utrymmesskäl. Bor du i närheten kan vi hämta loppissakerna hos dig. Om du gillar att baka blir vi glada om du skänker dina bakverk till oss för att sälja när vi är ute på marknader och står på torg.

Du får också gärna lägga in loppissaker i vår loppistråd för hjälp till våra katter men då måste du själv lämna sakerna till köparna och då sen skicka pengarna till oss.

Du får också gärna själv tillverka saker och skänka till oss.

Allt går oavkortat till veterinärkostnader, mediciner, annonskostnader, transporter, mat och sand och annat som katterna kan behöva.